top of page

"Bea har stöttat den ideella föreningen Right To Play Sverige

med grafisk design, planering och strategiarbete i kommunikation och mycket mer, både pro bono och under en deltidsanställning 2021. Bea har alltid varit en glädje att jobba med, full av energi, engagemang och kreativitet – och lyhörd och noggrann i varje uppdrag.

Som arbetsledare för Bea under 2021 är jag otroligt glad och stolt över hur Bea hjälpt oss med en skarp, tydlig och snygg grafisk kommunikation till vårt viktiga arbete att stötta barn och unga i utsatthet. Jag kan varmt rekommendera Bea utifrån både kompetens och personlighet. Slam dunk helt enkelt!"

– Frida Olsson, tf. verksamhetschef Right To Play Sverige

"Jag önskar att alla fick chansen att ha en Bea på sin arbetsplats! Förutom att vara otroligt kreativ med en jämn och hög leverans där inga detaljer lämnas åt slumpen är hon den där personen som drar upp stämningen för alla. En positiv humörhöjare som ser till att saker blir gjorda, och tar stort ansvar för att bidra med sin egen kompetens och därigenom hjälper andra att utvecklas. Hoppas få chansen att jobba med henne igen."

– Karin Källmark, Brand and Communications Manager

"Bea är en dröm för alla uppdragsgivare – inlyssnande, strukturerad, pålitlig, snabb i tanken, kreativ och idérik. Hon samlar upp ens egna tankar, utvecklar dem och sätter färg, form och font på dem – vi har alltid fått en leverans över det förväntade. För oss i Right To Play har hon verkligen fångat vårt arbetes hjärta och själ i det grafiska uttrycket, och hon är alltid extremt smidig och kul att arbeta med!"

– Anna Lindh, grundare & verksamhetschef Right To Play Sverige

"Jag har haft förmånen att få jobba med Bea i nästan fem år och vi har skrattat mycket. Lika mycket med kollegor som med härliga kunder. Bea har förmågan att få människor att må bra vilket jag tycker är en mycket viktig egenskap i sin roll som kreatör där hon ska få oss alla att öppna våra sinnen genom att uppleva, känna och handla. En stark person som tar sin yrkesroll på största allvar och lägger ner sin själ i att skapa värde för kunden. Det som utmärker Bea är att hon har förmågan att skriva boken men också med dramaturgi berätta historien.

 

Personen, proffset och glädjespridaren Bea vill man ha i sitt team!"

 

– David Berg, dåvarande Client Director på Hansen

Vad andra
säger om mig

Jag är väldigt tacksam över de projekt jag arbetat med hittills och de människor jag haft glädjen att göra det med. Här är några ord om samarbeten

med tidigare kollegor och kunder.

bottom of page